Friday, October 19, 2012

Genti si portofele ne-cuminti

Ohoho, ce-am mai tacut din martie pana'n toamna!
Da' de lucrat lucraram, iata si dovezile:

Astazi avem in meniu gentute patchwork, numai bune de scos in oras :)

Mai precis, avem specimenul "Floricila cu dungi mov", pentru tipele care au nevoie de putin mov in viata lor. Se poarta in mana, se scoate la birou da' nu mananca laptoape, ca e mica si-i face rau. Asa mica cum e ea, tot a facut un pui pe numele lui "Portofel-floricel", care seamana leit cu ea. Lui ii plac banutii, buletinele si alte hartiute, dar nu zice nu nici la monede, caci are un stomacel cu fermoar.
Sora geamana, "Albastrica-degradee" are o gura mare mare, insa i-o inchizi cu magneti.
Si ei ii place in oras sau la birou, dar numai daca porti ciorapi in culori tampite.Si mai avem de dat cativa orfani pentru gologani, la discretie si pe alese. Ba chiar, daca tipa rau dupa mamele lor, putem sa facem o reconstructie pe baza de ADN si petice la comanda.


Acum serios vorbind, toate aceste minunatii sunt facute de Dodi, maestrul Peticila, care e foarte prolifica in toamna asta.
Au structura pe carton flexibil, nu se deformeaza si au un pret indecent de mic: 60 RON gentuta, 7 RON portofelul.
Daca vreti un set iese la 65 RON.
Portofelele merg pentru tinut acte, cadruri si banutii, si au compartiment special pentru marunti (e foarte bun daca stati sau mergeti des in state cu Euro, unde umblii cu buzunarul plin cu banuti de metal, de ajungi sa-ti fie frica de ploaie).

Enjoy and spread the word!

No comments:

Post a Comment