Monday, November 19, 2012

Cerceii de gala ... PACT!

Cum care gala? Gala PACT, evenimentul facut de amicele noastre de la Fundatia PACT , "Dar din dar se face! Sprijină comunitățile mici să se dezvolte!"

Si cum cerceii-bombonei abia asteptau sa plece de-acasa sa-si gaseasca sortitele, i-am trimis la fete sa-i scoata la bal, sa-i valorifice cum considera ca sa le ajute la ajutat comunitati mici dar vesele.



Uite ce zice pe afis:

Vrei să înveți cum să faci pâine de casă sau să mergi cu grupul de prieteni sau colegi la un atelier de barista? Pe 28 noiembrie 2012, te invităm la licitația de abilități – Dar din dar se face găzduită de The HUB Bucharest.[...] În cadrul primei runde a programului PACT pentru COMUNITATE (august 2012 – aprilie 2013), sprijinim deja 11 proiecte comunitare în valoare de 109.211,35 RON. 
Cu o donație de 30 RON și tu poţi contribui la dezvoltarea de noi proiecte în satele din sudul României! Dacă vrei să participi la eveniment și să contribui la schimbările produse în satele din sudul țării, trimite un e-mail la ioana.traista@fundatiapact.ro până pe 26 noiembrie 2012.








No comments:

Post a Comment